Om oss

HEIM Executive AB strävar efter att stärka individer och organisationer med hållbart ledarskap. Med främsta inriktning på ledande befattningar sträcker sig vår expertis över många branscher och kompetensområden. Vi tror att vår långa erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för att driva trygga och framgångsrika processer. Varmt välkommen till vår värld av Executive Search, Interim Management, Talent Acquisition och Coaching, där dina mål är vår främsta drivkraft.

När du vill ha professionellt och personligt engagemang

Oavsett om du letar efter de bästa talangerna för att stärka ditt team, behöver temporär ledningskompetens, vill förbättra ditt företags rekryteringsstrategi eller söker personlig utveckling och vägledning, så har vi expertisen för att hjälpa dig att nå framgång.

Vision & Bakgrund

Vår vision är att stärka och utveckla kandidater och organisationer med hållbart ledarskap. Vi tror på våra grundläggande principer, vi har ett stort hjärta och vi värnar om våra kunder och kandidater.

Läs mer

Värderingar & Hållbarhet

Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar som är Tillsammans – Passion – Hållbarhet. Vår drivkraft är att skapa en betydande påverkan och vara en del av förändringen mot ett mer hållbart arbetsliv och samhälle.

Läs mer
Urval av avslutade uppdrag

Group Treasury Manager

Chief People & CUlture

Corporate Sustainability Manager

Brand Marketing Manager

VD

HR Manager

Commercial Director

Director Compensation & Benefit

Head of IT

”Under flera år har jag valt att samarbeta med HEIM Executive när det gäller rekrytering av medarbetare. Jag kan lita på att Karin och Louise har en god struktur på sina processer, och att de gör en grundlig research gällande kravprofil, team, ledarskap och värderingar etc. De representerar dessutom oss som arbetsgivare på ett bra sätt. Dessutom är de snabba, flexibla och följer alltid upp och håller proaktivt kontakten. Jag kan verkligen rekommendera HEIM Executive. De är alltid ett av mina främsta ”go-to”-företag.”

Maria Lindén, HR chef

Det var ett sant nöje att få föreläsa vid ett frukostmöte för HEIM Executives nätverk. Bra förarbete, välarrangerat på plats och proffsig uppföljning. Och därtill mycket engagerade deltagare. Tack!

Ann Askenberger, ledarutvecklare och författare till ”Din skugga är din styrka”

”HEIM Executive var mycket proffsiga, med kontinuerlig och snabb återkoppling under hela rekryteringsprocessen vilket jag som kandidat verkligen uppskattade”

Anna Grahn, HR Manager, SGD

Jag har haft en väldigt bra upplevelse som underkonsult till HEIM Executive. Samarbetet har varit smidigt, flexibelt och professionellt från första stund. Jag ser fram emot fortsatt samarbete under lång tid framöver!

Lina Sahlberg, Interimskonsult

”Personlig och trevlig process med tät återkoppling och uppföljning, bra feedback både inför och efter intervjuer.”

Alessandro Montanari, kandidat

1/5

Tveka inte att höra av dig så tar vi en diskussion