Karriär

Vi förstår att din karriär är mycket mer än ett jobb – det är en resa fylld av möjligheter, utmaningar och kontinuerlig utveckling. Vi är angelägna om att bygga långsiktiga relationer med dig som kandidat och dig som interimskonsult. Vi är måna om att alltid företräda dig som kandidat och konsult på ett professionellt sätt.

Kandidater

Vad kan du förvänta dig som kandidat och som interimskonsult?

Med HEIM Executive kan du känna dig trygg i att vi hanterar processen med högsta kvalitet och försöker alltid vara din bästa ambassadör gentemot våra kundföretag.

Kandidat

Vi har många intressanta uppdragsgivare som efterfrågar ledare och seniora specialister med rätt kompetens och personlighet. Vår långa erfarenhet av varierande och komplexa rekryteringsuppdrag, vårt engagemang och en transparant kommunikation ger våra kandidater en trygghet i processen.

Vi försöker alltid tänka utanför ramarna och hjälper dig gärna som kandidat att finna likheterna i din erfarenhet med eftersökt profil. På grund av lång erfarenhet i branschen kan vi se en kandidats erfarenheter med lite annat öga och finna likheter med eftersökt roll även om det inte är tydligt för andra.

En rekryteringsprocess kan ibland kännas lång. Vi försöker därför ha en tydlig kommunikationsstruktur och ge dig som kandidat en återkoppling löpande under processens gång.

Om du vill finnas med i vårt nätverk för pågående och framtida uppdrag ber vi dig registrera dig hos oss. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion eller registrera ditt CV eller LinkedIN profil för att göra dig sökbar.

Självfallet behandlar vi alla intresseanmälningar med största sekretess och enligt GDPR.

Interimskonsult

HEIM INTERIM erbjuder attraktiva interimsuppdrag. Vi har många intressanta uppdragsgivare som efterfrågar erfarna interimschefer, med rätt kompetens och personlighet, under en begränsad period. Ofta gäller det uppdrag mellan 6 månader och upp till 1,5 år.

Vad erbjuder HEIM INTERIM dig som Interimskonsult?

  • Du blir en del av vårt omfattande nätverk och får tillgång till attraktiva uppdrag.
  • Genom HEIM INTERIM blir du exponerad för många intressanta företag vilket kan öka dina chanser att få konsultrollen du längtat efter.
  • HEIM INTERIM håller kontinuerliga nätverksmöten och seminarier kring relevanta ämnen för de interimschefer som ingår i nätverket.
  • Under ditt uppdrag har du hela tiden kontakt med kund- och uppdragsansvarig för uppföljning och stöd. Vi har långa samarbeten med våra konsulter som härligt nog fortsätter på nya uppdrag via oss.

Bra att veta är att:

  • Interima förfrågningar kan komma snabbt och kan behöva tillsättas omgående. Ofta pågår en process i mindre än en veckas tid.
  • Samtliga interimskonsulter i vårt nätverk behöver ha egna bolag.
  • För att bli kontaktad av oss för ett aktuellt uppdrag behöver du ha registrerat dig hos oss. Anmäl därför ditt intresse redan idag för att finnas tillgänglig när väl en förfrågan kommer in. Vi validerar din förfrågan inom 48 timmar.

”Under flera år har jag valt att samarbeta med HEIM Executive när det gäller rekrytering av medarbetare. Jag kan lita på att Karin och Louise har en god struktur på sina processer, och att de gör en grundlig research gällande kravprofil, team, ledarskap och värderingar etc. De representerar dessutom oss som arbetsgivare på ett bra sätt. Dessutom är de snabba, flexibla och följer alltid upp och håller proaktivt kontakten. Jag kan verkligen rekommendera HEIM Executive. De är alltid ett av mina främsta ”go-to”-företag.”

Maria Lindén, HR Chef

HEIM Executive var mycket proffsiga, med kontinuerlig och snabb återkoppling under hela rekryteringsprocessen vilket jag som kandidat verkligen uppskattade

Anna Grahn HR Manager

Det var ett sant nöje att få föreläsa vid ett frukostmöte för HEIM Executives nätverk. Bra förarbete, välarrangerat på plats och proffsig uppföljning. Och därtill mycket engagerade deltagare. Tack!

Ann Askenberger, ledarutvecklare och författare till ”Din skugga är din styrka”

Jag har haft en väldigt bra upplevelse som underkonsult till HEIM Executive. Samarbetet har varit smidigt, flexibelt och professionellt från första stund. Jag ser fram emot fortsatt samarbete under lång tid framöver!

Lina Sahlberg, Interimskonsult

Personlig och trevlig process med tät återkoppling och uppföljning, bra feedback både inför och efter intervjuer.

Alessandro Montanari, Kandidat

1/5

Skicka in din spontanansökan