Kontakta oss

Låt oss hålla kontakten! HEIM Executive erbjuder stabilitet och trygghet i en av de strategiskt viktigaste frågorna näringslivet möter, människorna. Vi ställer höga krav på oss själva för att kunna vara våra kunders förlängda arm på marknaden. Vårt mål är att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar när det gäller det slutgiltiga resultatet. Vi sätter lika stor vikt vid att vara professionella och engagerade genom hela processen och på så sätt ge både kandidater och våra kunder den bästa upplevelsen.

Karin Hultenheim

Grundare & Senior konsult

Karin har jobbat med Executive Search sedan 2010 och har genom åren genomfört och tillsatt många intressanta och spännande ledande positioner till bolag i olika branscher i framförallt södra Sverige. Karin har en tidigare bakgrund från IT-branschen och bla IBM där hon har jobbat som globalt kundansvarig och drivit försäljningsteam. Hon har stor vana vid att jobba i en internationell miljö och har många internationella kunder.

Karin har en Civilekonomexamen från Växjö universitet och har genomgått utbildningar på London Business School och INSEAD. Hon har stor erfarenhet av assessments och personlighetsanalyser och är certifierad i personlighetstester såsom OPQ, MPA och Hogan’s men även färdighetstester Verify och ACE.

Vid sidan av det professionella älskar Karin umgås med familj och vänner, vara supporter på barnens aktiviteter och utöva egna sporter av olika slag. Många timmar padel och golf finns i bagaget. Hon har även ett stort engagemang i golfklubben Ljunghusens GK.

076 136 08 00 karin.hultenheim@heimexecutive.se

Louise (Falck) Edeheim

Grundare & Senior konsult

Louise har ca 20 års erfarenhet av att arbeta med Interim Management och Executive Search gällande seniora positioner inom varierande branscher och kompetensområden, med extra fokus på tillverkande industri- och handelsföretag. Det gäller både lokala svenska bolag och större internationella koncerner.

Nätverkande är en stor del i Louises vardag. Några exempel på delaktighet är som ordförande för Sveriges HR-förening Syd, som styrelseledamot i Rotary Foundation, som aktiv medlem i Sydsvenska Industri- och Handelskammaren, som aktivitetsansvarig Marknadsföreningen i Malmö, som styrelseledamot i Junior Chamber International mm.

Louise har en dubbel fil.kand, i Psykologi och Företagsekonomi från Lunds och Stockholms Universitet. Hon har byggt upp en stark erfarenhet av att utföra utvärderingar och personlighetsanalyser och är certifierad inom ett flertal testverktyg, bl a från Talent Q, Master och Hudson. Louise är därtill diplomerad och aktiv ICF Coach.

Vid sidan av arbetet går hon mer än gärna många mil med familjens hund Leo, spelar golf och är aktiv i barnens sportföreningar.

070 665 85 57 louise.edeheim@heimexecutive.se

Malmö

Nordenskiöldsgatan 24

211 19 Malmö

Hitta hit

Helsingborg

Henckels torg 4

252 36 Helsingborg

Hitta hit
info@heimexecutive.se