Event

Kan du blir en bättre chef genom att dra nytta av din skuggsida?

11 september 2023

Seminarium med HEIM Executive den 5 oktober, 07.45-09:00

VÄLKOMMEN TILL HEIM EXECUTIVES FRUKOSTMÖTE

Vi har alla en skuggsida, en del av vårt jag som vi inte vill vara eller vill visa upp. Men hur kan vi dra nytta av dessa sidor för att utvecklas som person och ledare? Med ökad kännedom om dina omedvetna sidor, kan du bli en bättre ledare och ta ditt team till nästa nivå.

Vi har bjudit in Ann Askenberger för att höra mer om hur vi kan växa bara genom att se oss själva i ett nytt ljus. De egenskaper som vi i alla år hållit högt och gärna velat att andra ska se, är sällan hela lösningen för alla våra problem och utmaningar. På ett roligt, pedagogiskt och lättfattligt sätt synliggör Ann hur karaktärerna i vår inre både kan hjälpa och stjälpa oss.

Ann Askenberger är en erfaren ledarkonsult och grundare av AnnLeda AB. I över 25 år har hon coachat chefer i organisationer och inom näringslivet. Ann har en masterexamen i organisationspsykologi (Executive Master in Change) vid INSEAD Business School i Frankrike. Under sitt akademiska arbete upptäckte hon ett spännande psykologiskt fenomen hos 20 toppledare, som låg i linje med det psykoanalytikern Carl Jung formulerat redan för hundra år sedan. Hennes arbete om vår skuggsida blev startskottet för en innovativ metod för ledarträning, honey-ghost-trap®.

www.annleda.se

Event

Data är det nya guldet - ett föredrag om HR Tech trender