Event

Data är det nya guldet – ett föredrag om HR Tech trender

30 april 2023

Seminarium med HEIM Executive den 31 maj, 08:00-09:00

På senare år ser vi en tydlig utveckling där HR går från en administrativ och supporterande till en mer strategisk funktion. En orsak till att göra den förflyttningen möjlig är arbetet med medarbetardata och nyckeltal som hjälper företaget att fatta beslut baserade på fakta snarare än magkänsla. Detta område, datadriven HR, brukar man kalla för People analytics/HR analytics.

För att göra HR analytics möjligt krävs bra och relevanta system, men även intelligenta och lättanvända verktyg för presentation och analys av data.

Maskininlärning och andra tekniker inom AI börjar också sakta men säkert hitta sin väg in i både det praktiska och strategiska HR-arbetet och förväntas bli en allt starkare HR-trend under de kommande åren. 

Vad är då ett passande system för ert bolag? Hur kan ni på bästa sätt dra nytta av systemet?  Hur kan AI hjälpa eller stjälpa inom HR? Vad krävs för att göra en framgångsrik digitaliseringsresa och att etablera ett datadrivet arbetssätt?

Vi har bjudit in Charlotte Birgander och Olof Ask från Herber Nathan & Co som kommer att dela med sig kring trender inom HR Tech och ge en överflygning kring marknaden för HCM-system. De kommer ge råd kring hur ni på bästa sätt digitaliserar inom HR-området och därtill också delge sina reflektioner kring hur AI nu och i framtiden kan komma att påverka HR-arbetet. Missa inte detta tillfälle att förstå mer kring HR Tech trender, systemmarknaden och hur ni digitaliserar era HR processer på bästa möjliga sätt.

Varmt välkommen med din anmälan och vi hoppas att ses där. Om någon i din organisation också vill medverka, maila till oss så bjuder vi in vederbörande.

Event

Seminarium - Wake up. Kick ass. Repeat.