Regionchef

Avega Group AB, Malmö

Publicerad: 2017-12-11

Om tjänsten

Avega Group är ett konsultföretag specialiserat inom digital transformation. Avega erbjuder specialister inom de områden som krävs för att hjälpa kunderna i den digitala transformationen och tar uppdrag som experter eller mindre team eller projekt. Avega Group består av erfarna specialister som åtar sig de nyckelroller i kundernas projekt som krävs för att nå framgång i de viktigaste projekten. Avega Group har totalt ca 350 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Omsättningen 2016 uppgick till ca 427 MSEK. Avega är noterade på NASDAQ Stockholm sedan 2010.

 

Regionchef Öresundsregionen

Avega Group fortsätter växa och söker nu en ny resultatdriven ledare och Regionchef för Öresundsregionen. Det är en mycket strategisk och viktig roll för Avega Groups nuvarande och framtida tillväxt i Öresund. Rollen ingår i Avega Groups ledningsgrupp och rapporterar direkt till Avega Groups koncern VD i Stockholm. Placering är på Avega Group i Malmö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Rollen innebär att ansvara för Avega Group i Öresundsregionen med fullt resultatansvar. En del av rollen är också att leda och motivera teamet i Malmö och driva rekrytering av nya konsulter. Personen kommer vidare att ta ansvar för några av Avega Groups viktigaste kunder, men även ett ansvar för att skapa en trivsam och positiv miljö för Avega Groups anställda i Öresundsregionen.

Du har personalansvar för ca 17 personer i Malmö. Det är framförallt seniora konsulter med specialistkompetens inom digital transformation. Som Regionchef har du även teamledare som ansvarar för två olika team i regionen. 

Vem söker vi?

Vi söker en driven ledare med känsla för försäljning och för att skapa bra resultat. Du är en inspirerande ledare med ett bra nätverk i regionen, som har lätt för att rekrytera de bästa konsulterna. För att lyckas i rollen tror vi det är avgörande att du har ett starkt befintligt nätverk med kunder i regionen. Du talar och skriver svenska och engelska.

Kvalifikationer

  • Akademisk bakgrund eller motsvarande
  • Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning/affärsutveckling inom IT branschen
  • Erfarenhet av personalansvar och förmåga att engagera och motivera medarbetare
  • Trivs att jobba tillsammans med andra
  • Erfarenhet från IT-konsultbranschen är ett krav

Som person är du driven, professionell, har empati och är inkluderande. Du är handlingskraftig och tar stort eget ansvar. Du har hög kapacitet och är van vid att jobba och hantera ett högt tempo. Du är också kommunikativ och har ett stort engagemang.

Avega group erbjuder

Avega Group erbjuder spännande uppdrag, kontinuerlig kompetensutveckling och inte minst ett nätverk av professionella, erfarna och vassa kollegor inom ett brett spann av specialistområden som tillsammans hjälper våra kunder att realisera digitaliseringens möjligheter. Allt görs utifrån Avega Groups värderingar – kraft, medmänsklighet och professionalism.

Ansökan

Är du intresserad och vill veta mer? Avega Group samarbetar i detta uppdrag med Hultenheim Search AB. Kontakta Rekryteringskonsult Karin Hultenheim 076-1360800, khultenheim@gmail.com för mer information eller skicka ansökan direkt. Ansökan senast 18 oktober..

 

 

 

 

Urval av avslutade uppdrag

Director of Business Control

Corporate Sustainability Manager

Group Treasury Manager

Chief People & Culture

Brand Marketing Manager

VD

Director Partner Business Development

Commercial Director