Account Manager

IPW Systems AB, Malmö

Publicerad: 2024-02-05

Om tjänsten

IPW utvecklar programvara för ledningsrapportering, kvalitetsledning och produktionsoptimering. Vårt viktigaste mål är att koppla samman kvalitetsansvariga och underlätta digital kvalitetsledning. Vår vision är tydlig: att revolutionera kvalitetsarbetet – inte bara i Danmark, utan över hela världen! IPW är ett privatägt bolag med runt 45 anställda och 400 kunder. Huvudkontoret finns i Kolding, Danmark, men snabbt växande IPW expanderar nu till Sverige. 

 

ACCOUNT MANAGER

I rollen som Account Manager på IPW får du en unik möjlighet att vara med på en resa på den svenska marknaden. IPW är etablerade i Danmark och har redan svenska kunder men vill nu attrahera fler kunder och utveckla den svenska marknaden.

Som Account Manager i den västra och södra delen av Sverige blir din viktigaste uppgift att bjuda in fler kunder – och att utveckla de metoder vi har framgång med, så att de blir ännu bättre. Du hanterar försäljningsprocessen målinriktat från första kundkontakt till slutligt kontrakt.

IPW är ett företag som värdesätter entrepenörsanda och ser varje medarbetare som en viktig del av företagets framgång. Även med snart 45 anställda har vi på IPW behållit en stark entreprenörsanda. Varje medarbetare spelar en nyckelroll i att forma företaget och driva oss till framgång.

 
Arbetstiden är cirka 37 timmar i veckan, och du arbetar remote. Du kommer att rapportera till vår CCO.

PROFIL

Vi söker dig som inte bara ser försäljning som en arbetsuppgift, utan snarare som en passion och en möjlighet att skapa värde för både kunder och företaget. Du kan driva en lång försäljningsprocess framåt med kall canvas, kundmöten och webbinarier, och du kan göra det med en mobil, PC och bil som grundutrustning.

Du är också engagerad i affärer och känner stor tillfredsställelse varje gång du och IPW får en ny kundrelation. Du har en stark disciplin, är snabb på att läsa av situationer, och din entusiasm är smittsam. Det är naturligtvis en fördel om du är intresserad av IT.

 

VI SÖKER DIG SOM HAR:

·      Minst 3 års erfarenhet av liknande befattning

·      Erfarenhet av B2B försäljning

·      Beprövad erfarenhet av försäljning och älskar att utveckla nya kunder

·      Kunskap i svenska och engelska

·      Gärna eftergymnasial utbildning

 

Hur är livet i övrigt hos IPW?
IPW har en dynamisk kultur som främjar innovation och snabb anpassning. Tillsammans skapar vi lösningar som revolutionerar kvalitetsarbetet och säkerställer att alla växer med företagets utveckling. IPW erbjuder bra marknadsmässig lön.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar IPW med HEIM ExecutiveAB. www.heimexecutive.se. Ansök redan idag, ansökningar kommer granskas och intervjuer bokas in kontinuerligt. Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-02-27. 

För mer information, kontakta gärna Senior Consultant Karin Hultenheim, HEIM Executive AB, karin.hultenheim@heimexecutive.se, mobil 0761360800. 

Urval av avslutade uppdrag

Director of Business Control

Corporate Sustainability Manager

Group Treasury Manager

Chief People & Culture

Brand Marketing Manager

VD

Director Partner Business Development

Commercial Director