Supply Chain Manager

Bring Frigo, Helsingborg

Publicerad: 2018-07-20

Om tjänsten

Bring Frigo är en av livsmedelsindustrins ledande logistikleverantörer i Norden. Vi skapar konkurrensfördelar för våra kunder genom flexibla och effektiva logistiklösningar för livsmedel och andra temperaturkänsliga produkter.

Vi är ett helägt dotterbolag till Posten Norge med huvudkontor i Helsingborg.

Våra värdeord, Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.

Supply Chain Manager 

Vill du vara med Bring Frigos spännande förändringsresa framåt och samtidigt arbeta med fantastiska medarbetare?

Bring Frigo är nu inne i en förändrings- och tillväxtfas. För att säkerställa en professionell hantering av våra leverantörer samt att se över hur vi optimerar total kapacitet inom produktionsområdena inrättar vi nu en central funktion.

Huvudarbetsuppgifter och ansvar

  • Medlem i ledningsgruppen
  • Personalansvar för ett team på ca 4 personer
  • Att vara övergripande ansvarig för våra processer gällande inköp, leverantörsutveckling samt analys och optimering av interna flöden.
  • Att ansvara för utveckling och kvalitetsuppföljning av samtliga kontrakt med under-leverantörer.
  • Att säkerställa att vi internt nyttjar vår kapacitet och volym på bästa sätt, med minimal suboptimering mellan produktionsområdena.
  • Att arbeta proaktivt med förbättringsarbete för att säkerställa hög leverans av leverantör- och kundvärde från våra operationella processer.
  • Att bidra till samverkan mellan olika operativa verksamhetsområden
  • Att tillsammans med övriga ledningen för affärsområdet ansvara för och bidra till att utveckla hela verksamheten.

Rollen är nyinrättad och är strategiskt viktig för företagets fortsatta positiva utveckling. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg. 

Bakgrund och profil  

För att lyckas i rollen tror vi att du har examen från högskola eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga. 

Du har god erfarenhet från hela området inom supply chain, gärna med förändringsarbete från logistik- och transportbranschen. Du är en engagerad ledare, strukturerad och med ett driv att utveckla organisationen. I din relation med kollegor är du professionell och lyhörd men du har också förmågan att utmana och påverka. 

Du har en gedigen affärsförståelse och kan kombinera strategiskt tänkande med ett operativt handlande. Då vi arbetar internationellt krävs att du kan uttrycka dig obehindrat på engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder 

I rollen ges du möjlighet att arbeta i en omväxlande och spännande vardag där ingen dag är den andra lik. 

Bring är bland de största och mest erkända logistikaktörerna i Norden och präglas av stark affärsmannaskap, stort engagemang, ambition och personligt ledarskap. Bring arbetar aktivt för att ha en gemensam och stark kultur och kunna leverera med hög kvalitet. 

Hos Bring Frigo satsar man mycket med medarbetares trivsel och personliga utveckling. I bolaget ges mycket frihet att ta egna initiativ och påverka med idéer för att bidra till att stötta verksamheten att nå sina affärsmål. 

Information och ansökan 

I detta rekryteringsuppdrag samarbetar Bring Frigo med HEIM Executive och konsult Louise Edeheim. För mer information, maila gärna louise.edeheim@heimexecutive.se.  

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Vi ber dig därför att ansöka så snart som möjligt. 

Urval av avslutade uppdrag

Director of Business Control

Corporate Sustainability Manager

Group Treasury Manager

Chief People & Culture

Brand Marketing Manager

VD

Director Partner Business Development

Commercial Director