INTERIM HR MANAGER

HEIM Executive,

Publicerad: 2022-04-08

Om tjänsten

Interimsuppdrag

HEIM Executive arbetar med företag, organisationer och beslutsfattare som vill utvecklas och ta nästa steg. Vi arbetar för att stärka individer och organisationer med hållbart ledarskap. Med primärt fokus på seniora ledningspositioner arbetar vi dedikerat med Executive Search, både för tillsvidareanställningar och för interim. För mer information, se vår hemsida: www.heimexecutive.se.

Interim Management innebär att man som erfaren konsult, med gedigen kunskap inom efterfrågat område, snabbt och effektivt kan stötta företag med tidsbegränsade men kritiska behov. Vi har nu många förfrågningar från kunder som är i behov av interimskonsulter inom olika områden.

INTERIM HR Manager

Just nu söker vi för en kunds räkning en interim HR Manager med placering i sydvästra Skåne. Vi söker en senior HR-konsult som har gedigen och bred HR-bakgrund, gärna med god erfarenhet av att bygga HR-strukturer och processer.

Vårt kundföretag är del av en större internationell koncern och koncernspråket är engelska. Placering är i sydvästra Skåne. Behovet är 3-5 dagar/vecka i ca 6 månaders tid, med start så snart som möjligt.

Registrera dig gärna här och vi återkommer inom kort med ytterligare information och feedback. För mer information, maila Louise Edeheim på louise.Edeheim@heimexecutive.se.

Urval av avslutade uppdrag

Director of Business Control

Corporate Sustainability Manager

Group Treasury Manager

Chief People & Culture

Brand Marketing Manager

VD

Director Partner Business Development

Commercial Director